Aberfeld International2019-01-05T11:47:12+00:00

Over Aberfeld International

Algemeen

Aberfeld Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder voor particuliere beleggers en instellingen. Bij Aberfeld bent u, op de juiste plaats voor persoonlijk beheer. Wij zijn expert in het beleggen in aandelen. Ons beleggingsbeleid is gebaseerd op de fundamentele analyse van de bedrijven waarin wij investeren. Wij beleggen in solide en kansrijke ondernemingen. Ondernemingen waarvan wij een positieve verwachting hebben voor toekomstige groei- en winstontwikkeling.

Aberfeld is opgericht op 26 november 2009. In 2010 werd de vergunning verleend voor het aanbieden van beleggingsdiensten zoals vermogensbeheer en beleggingsadvies. De directie bestaat uit twee personen,

Aberfeld Vermogensbeheer is gevestigd in Haarlem.

Kamer van Koophandel: Aberfeld Asset Management B.V. is ingeschreven in het handelsregister onder nummer 34364453
BTW nr.: 821476531B01

Wie is Aberfeld Vermogensbeheer

Aberfeld Vermogensbeheer is een zelfstandige beleggingsonderneming, in 2009 opgericht door André van Eerden. Sinds mei 2010 zijn wij actief als vermogensbeheerder. Wij leveren persoonlijk en onafhankelijk vermogensbeheer aan particuliere beleggers en instellingen.

Ons kantoor is gevestigd in Haarlem van waaruit ons team de financiële markten volgt en contact houdt met onze cliënten. Aberfeld Vermogensbeheer staat voor kennis en ervaring en onze basis ligt bij fundamentele economische waarden. Wij laten ons niet leiden door sentiment of korte termijn trends. Persoonlijk contact met onze cliënten staat voorop. Wij staan open voor ideeën en input.

Ons Team

Ons team bestaat uit André van Eerden, Peter van Meel en Han Vermeulen. André is een ervaren beleggingsadviseur die sinds 1992 actief is als beleggingsadviseur en vermogensbeheerder. Voor hij als beleggingsadviseur begon was hij succesvol beurshandelaar in opties op de European Options Exchange. Han Vermeulen beschikt ook over een jarenlange ervaring in de effectenhandel. Han is de specialist in Europese aandelen. Peter van Meel is onze financieel directeur, hij is o.a. verantwoordelijk voor de compliance maar ook zijn rol als analist is aanzienlijk. Peter heeft een zeer uitgebreide ervaring als financieel bestuurder bij verschillende internationale ondernemingen, Al onze medewerkers kunt u direct persoonlijk benaderen. U kunt bellen 020-3050540 of een mailtje sturen naar info@aberfeld.nl u komt dan altijd direct in contact met onze adviseurs.

André van Eerden

André Van Eerden is sinds 1978 actief in de financiële wereld. Hij is specialist in aandelen, opties en futures. Als optiehandelaar heeft hij gewerkt op de optiebeurzen van Amsterdam, Londen en Philadelphia.

In 1992 startte hij IMG Holland NV waarmee hij de derivaten brokerage in Amsterdam introduceerde. In 1994 startte hij met IMG Holland de eerste internetbroker van Europa. Sinds 2001 was hij directeur van twee onafhankelijke vermogensbeheerders. In 2007 werd Van Eerden directeur van de beursgenoteerde vastgoedonderneming Bever Holding. De financiële wereld is echter een grotere passie voor Van Eerden en hij besloot in 2009 om opnieuw vermogensbeheerder te worden. Sinds 26 november 2009 is hij directeur en aandeelhouder van Aberfeld Vermogensbeheer.

André van Eerden (1958) heeft zijn sporen verdiend in de financiële wereld. Hij heeft periodes van enorme groei meegemaakt maar is ook getuige geweest van een aantal slechte periodes voor aandelen en obligaties. De directie van Aberfeld Vermogensbeheer laat zich niet leiden door de waan van de dag. Zij weet als geen ander dat je niet aan elke korte termijntrend mee moet doen. Een verstandig belegger houdt afstand van de beweging van de dag maar herkent de trends en belegt op basis van die trends.

Peter van Meel

Peter van Meel RA is sinds 1 maart 2015 directeur van Aberfeld Vermogensbeheer. Peter van Meel is sinds het begin van zijn accountancy opleiding in 1977 actief geweest bij diverse Europese bedrijven. In 1991 werd hij opgenomen in het Accountantsregister.

Na zijn periode als financieel directeur Benelux bij McKinsey & Company (1989-1991) heeft hij leiding gegeven aan een aantal bedrijven. De nadruk lag daarbij veelal  op de financiële en organisatorische kant van de onderneming. Zijn opleiding en werkervaring stellen hem in staat om snel een onderneming te analyseren en te doorgronden.

Peter van Meel (1958) is binnen Aberfeld verantwoordelijk voor de financiële en administratieve organisatie, hij zal tevens fungeren als compliance-officer. Daarnaast ondersteunt hij het beleggingsteam bij het analyseren van bedrijfscijfers.

Ons beleggingsbeleid, de Consumentenbrief

Bij uw eerste kennismaking met Aberfeld Vermogensbeheer ontmoet u een van onze adviseurs. Onze adviseur zal u uitleggen wat ons beleggingsbeleid is, hoe wij werken en wat u van ons kunt verwachten. De brancheorganisaties voor vermogensbeheer hebben een handleiding samengesteld die u kan helpen om een beter inzicht te krijgen in de werkwijze van uw vermogensbeheerder. Waarop baseert Aberfeld de dienstverlening, welke beleggingsstrategieën voert Aberfeld. Deze handleiding, de Consumentenbrief, behandelt een aantal vraagstukken die u als belegger aan ons voor kunt leggen en waarmee wij u een beter inzicht krijgt in wat wij u kunnen bieden en wat u van ons kunt verwachten. U kunt deze brief hier lezen.