Dienstverlening2019-01-05T11:47:13+00:00

Onze dienstverlening

Aberfeld is zelfstandig en onafhankelijk. Wij bieden individueel vermogensbeheer voor particuliere beleggers en instellingen die (een gedeelte van) hun vermogen willen beleggen in aandelen en/of obligaties in Europa of Noord Amerika. Ons beheer is op individuele basis en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Doordat wij onafhankelijk zijn kunnen wij een beleggingsstrategie voor uw vermogen samenstellen die geheel bij uw eigen situatie past.

Individueel Vermogensbeheer

U kunt bij ons terecht voor individueel vermogensbeheer, vanaf € 100.000,-. De doelstellingen, beleggingshorizon, risicobereidheid en aanvullende afspraken worden vastgelegd in een vermogensbeheercontract. Daarna stellen wij een portefeuille voor u samen die aansluit bij uw beleggingsprofiel en uw behoeften voor de toekomst. Regelmatig heeft u contact met ons en u spreekt altijd met uw eigen contactpersoon bij Aberfeld Vermogensbeheer. Uw portefeuille wordt dan met u tot in details besproken zodat u bij ons nooit voor verrassingen komt te staan.

Vermogensbeheer

Uw vermogen is ondergebracht bij één van de banken waar wij mee samenwerken. Deze banken zijn BinckBank en Theodoor Gilissen. Van deze banken ontvangt u eens per kwartaal een uitgebreid vermogensoverzicht. U kunt dagelijks op internet met uw persoonlijke toegangscodes volgen wat de ontwikkeling van uw vermogen is en welke mutaties hebben plaatsgevonden. Zo bent u altijd goed geïnformeerd over de ontwikkeling van uw vermogen.

Voor een goed en persoonlijk vermogensbeheer bent u bij Aberfeld Vermogensbeheer aan het juiste adres.

Vermogensbeheer of beleggingsadvies

Aberfeld levert vermogensbeheer voor particuliere beleggers, instellingen, stichtingen, familiebedrijven en meer. Wij zijn specialist in beursgenoteerde waarden en ons beheer richt zich op aandelen, obligaties en derivaten.

Vermogensbeheer

Op basis van een inventarisatie van uw persoonlijke doelstellingen en financiële wensen stellen wij een cliëntenprofiel samen. Op basis van dit profiel wordt de beleggingsportefeuille ingevuld en het beleggingsbeleid uitgevoerd. De beleggingen kunnen variëren van een 100% obligatieportefeuille tot een 100% aandelenportefeuille gecombineerd met opties. Ons beleggingsbeleid is altijd gebaseerd op een zorgvuldige afweging tussen risico en rendement. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt en anticiperen waar nodig.

Dagelijks zijn de portefeuilles te volgen via de website. Onze cliënten hebben dus altijd een actueel beeld van de waarde-ontwikkeling van hun vermogen. Elk kwartaal ontvangen onze cliënten een volledig overzicht van hun vermogen en de wijze waarop wij dat beheren. We houden van transparantie voor u. Vermogensbeheer is geen groot geheim, u kunt zien wat er voor u gedaan wordt.

Beleggingsadvies

Als u liever zelf wil beleggen en uw beleggingsportefeuille zelf wil samenstellen, dan kan dat natuurlijk ook. Bij ons kunt u niet terecht voor een doorlopende adviesrelatie maar u kan natuurlijk wel bij ons terecht voor een evaluatie van uw portefeuille of voor een specifiek advies over een belegging in aandelen of obligaties. Uiteraard zijn wij altijd bereid om uw vragen te beantwoorden.

Aberfeld staat voor kennis, ervaring en vertrouwen.

Voor u

Bij Aberfeld draait het natuurlijk allemaal om u. Wat kunt u van Aberfeld verwachten en wat kunnen wij voor u doen?

Het belangrijkste wat u van ons kunt verwachten is persoonlijk contact en een uitstekende begeleiding. Voor uw eigen portefeuille, voor informatie, een second opinion of andere vermogensvragen kunt u altijd bij ons terecht. Indien u wilt weten wat er gaat veranderen als u uw vermogen door ons laat beheren neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij kunnen u ontvangen op ons kantoor aan het Wilhelminapark te Haarlem maar als u dat wenst komen wij bij u op bezoek.

U kunt ons telefonisch bereiken: 020-3050540 en dit zijn onze adresgegevens:

Wilhelminapark 17-G
2012 KB Haarlem

Omdat uw vermogen belangrijk is, zowel voor u als voor ons, kunt u uw persoonlijke portefeuille 24 uur per dag hier inzien. U heeft dan direct een overzicht van de waarde, het rendement en de samenstelling van de portefeuille.

Uw beleggingsportefeuille wordt bewaard bij een depothoudende bank. Wij werken daarvoor samen met BinckBank en Theodoor Gilissen Bankiers. Alle werkzaamheden die te maken hebben met uw portefeuille worden door deze banken uitgevoerd. Wij van Aberfeld zijn uw tussenpersoon voor deze banken, Wij nemen u alle zorgen uit handen.