Hoe word ik klant?2019-01-05T11:47:14+00:00

Hoe word ik klant?

Als u contact met ons opneemt, via de telefoon of via ons contactformulier maken wij een persoonlijke afspraak. Dat kan bij on op kantoor of wij komen bij u op bezoek.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij kennis maken en uw wensen en verwachtingen inventariseren. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij u een vrijblijvend voorstel maken dat aansluit op uw persoonlijke situatie. Dit voorstel wordt samengesteld op basis van uw beleggingsprofiel.

Nadat we samen hebben vastgesteld dat wij u een passende dienst kunnen bieden, op basis van onze dienstverlening en uw beleggingsprofiel, en u gebruik van wenst te maken van onze diensten stellen wij een overeenkomst op. Deze overeenkomst vormt de basis van de persoonlijke dienstverlening die wij voor u gaan uitvoeren. Dat kan vermogensbeheer zijn maar het kan ook een adviesrelatie betekenen.

Zodra wij de dienstverlening met elkaar zijn overeengekomen openen wij een bankrekening bij de instelling naar uw keus, Theodoor Gilissen of BinckBank.

Nadat de overeenkomst met Aberfeld is afgesloten en uw effectenrekening geopend is bent u klant en gaan wij voor u aan de slag.

De kosten die wij berekenen kunt u vinden op de kostenpagina. Een toelichting op onze dienstverlening vindt u op de pagina vermogensbeheer.

Voordat je kiest voor een beleggingsdienst is het handig om te testen welke dienst het best aansluit bij jou kennis en wensen. De AFM heeft kennistest gepubliceerd op haar website. Wij kunnen deze test aanbevelen.